Ska du flytta? I Sollentuna finns ett hem för dig!

Fastighet3Har du gått i flyttankar ett tag, eller är du redan i full färd med att leta efter din nya drömbostad? Då är kanske Sollentuna nästa plats du kan kalla för ditt hem. Här finns nämligen allt för den bostadssökande, oavsett vem du är – och just nu finns det lediga bostäder.

Sollentuna

Detta är kommunen strax norr om Stockholm med 70 000 invånare. Sollentuna är en av Sveriges bästa företagarkommuner, och visst sjuder det av liv här. I Sollentuna blandas handelsplatser med vackra naturområden och kommuninvånare från alla delar av landet. I Sollentuna finns allt som du kan tänkas behöva, oavsett om det är tillgång till skola, goda kollektivförbindelser eller ett rikt aktivitetsliv.

Sollentuna kan exempelvis erbjuda dig

  • Ett trettiotal grundskolor och sex gymnasieskolor, både i kommunal och privat regi. Även förskola och pedagogisk omsorg erbjuds naturligtvis till de mindre barnen.
  • Rik och vacker natur. Här finns hela fyra olika naturreservat och flera andra mindre närnaturområden. Exempelvis kan du åka till Järvafältet och uppleva levande jordbruk och med åkrar och betsemarker.
  • 20 minuter till både Bromma och till Arlanda, perfekt för den som reser mycket, oavsett om det är i tjänsten eller för nöjes skull.
  • Lugna och trygga områden. Det finns ingen bättre känsla än att kunna komma hem och känna sig trygg där man bor. Sollentuna är den platsen.

Förutom ovanstående punkter finns det mycket mer än så i Sollentuna. Det finns en mäklare i Sollentuna som vet exakt vad Sollentuna kan erbjuda för dig. En mäklare som verkligen sticker ut ur mängden med sin erfarenhet och sin kunskap. Letar du efter boende i staden kan det vara aktuellt att anlita en bra och trovärdig mäklare. En mäklare som kan säkerställa att allt du värdesätter med ditt nya hem är tillgodosett.

Med sin förmåga att matcha bostadssökande med rätt bostad har mäklaren lyckats skapa mängder av nöjda bostadsägare i Sollentuna. Varför inte se efter om din drömbostad finns i Sollentuna.