Så här tjänar ni pengar till klasskassan

Gogrilla Grillkol4Att svenskar är ett folk som verkligen lever upp när solen tittar fram på våren för den första gången är ingen större hemlighet. Under den varmare delen av året, som sträcker sig ifrån tidig vår ända fram till sensommaren eller den tidiga hösten, tillbringas många sköna dagar och kvällar utomhus. En av de bästa sakerna att göra utomhus under semester och sommarlov är att grilla och det finns inte många villaträdgårdar i det här landet som saknar en grill. Dessutom finns det många människor som bor i lägenhet och har en möjlighet att grilla på balkongen eller innergården.

Alla som älskar att äta grillad mat (vilket egentligen inte måste betyda utomhusgrillat, det går ju faktiskt att grilla i ugnen också), vet hur viktigt det är med rätt tillbehör för att smakerna ska komma till sin rätt. Allra viktigast är det såklart att använda rätt sås och det finns lika många olika varianter som det finns modeller av grillar där ute. Det finns dock en sås som på bara några år har kommit att bli svenskarnas absoluta favorit – Gogrilla.

Dessa populära grillsåser (och numera också taco-tillbehör) säljs inte i butik, utan endast av skolklasser och idrottslag. Eftersom en del av behållningen går direkt till de som säljer såserna, blir detta också en möjlighet för ungdomar att dra in en extraslant till en eventuell klassresa eller liknande. Här kan ni enkelt tjäna pengar till klassen genom att läsa mer om dessa mycket uppskattade tillbehör till grillad mat eller taco. Tack vare att produkterna redan är bekanta för en stor del av grillentusiasterna och dessutom är väldigt uppskattade, så är de också mycket enkla att sälja.

Kontakta gänget bakom Gogrilla redan nu för att få reda på hur just ni kan jobba ihop ett extra tillskott till klasskassan. Det är enklare än man kan tro och det betyder att den där klassresan blir av tidigare än vad ni har anat.